Politica de Confidentialitate
 

Cuponix va proteja dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor sitului. Dorim sa va vom oferi o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens, echipa Cuponix depune toate eforturile pentru a se asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.


Pentru crearea unui cont vi se vor cere anumite date personale precum numele si prenumele, adresa de e-mail, dar si alte informatii cu caracter personal. Veti fi singurul responsabil de datele privind contul de utilizator creat pe Cuponix.ro. Pentru confirmarea datelor si activarea contului, veti fi anuntat la adresa de e-mail pe care ati declarat-o la crearea contului. Acest e-mail de confirmare are rolul stoparii actiunilor frauduloase a unor utilizatori care folosesc adresele de e-mail ale altor persoane pentru a crea conturi fictive. Daca primiti un asemenea mesaj, in conditiile in care nu v-ati inregistrat personal pe site va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa contact@cuponix.ro pentru a sterge contul respectiv.


Formularul de profil al utilizatorului contine campuri care pot fi editate in cazul in care doriti sa modificati sau sa completati datele pe care le-ati furnizat la crearea contului. Daca insa doriti sa renuntati la contul dumneavoastra complet va rugam sa ne scrieti un e-mail la contact@cuponix.ro .


Cuponix nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dumneavostra cu caracter personal. Nu apreciem spamul.


Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite catre organele abilitate fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute.


Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul Cuponix este protejat de o parola.


Va multumim ca folositi serviciile Cuponix si va asiguram ca vom incerca sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii.


3 Decembrie 2007